26.02.2020г.

КВАРТИРИ И ОБЯВИ В СВИЛЕНГРАД И РЕГИОНА!

Общи условия за ползване

1. Kvartiri-svilengrad.com е онлайн проект, създаден да предоставя полезна информация на посетителите си. На сайта свободно може да се публикуват обяви (за квартири, работа, купувам, продавам, заменям, услуги и други) и информация за предоставяни бизнес услуги на територията на Свиленград, Мезек, Любимец, Генералово, Капитан Андреево и региона.

2. Kvartiri-svilengrad.com не носи отговорност за достоверността и пълнотата на публикуваната от посетителите информация, както и за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

3. Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да променя или премахва информация, съдържаща насилие, етническа неприязън, пропаганда, порнография, нелоялна конкуренция, компрометиращи, провокативни или обидни материали, свързани с други потребители или трети лица.

4. Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да променя условията за ползване и съдържанието на сайта по всяко време, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.

5. Всяка публикувана информация става достояние на посетителите на сайта, като в случай на нередности Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да се свърже с автора на информацията за уточнения, а при невъзможност за контакт информацията може да бъде премахната.

6. При публикуване на обява, квартира или бизнес услуга вие се съгласявате предоставените данни да бъдат запазени от Kvartiri-svilengrad.com и предоставени на останалите посетители на сайта.

От 25 май 2018 г. влeзe в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. Във връзка с това ви информираме, че с предоставянето на данните си вие се съгласявате със следните принципи:

- Kvartiri-svilengrad.com събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на нашите услуги като ги прави достъпни за посетителите на сайта.

- Kvartiri-svilengrad.com спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни: законосъобразност, добросъвестност и прозрачност; предоставените данни се пазят във вида, в който са предоставени и в този вид се публикуват на сайта.

- Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат съхранявани и обработвани от Kvartiri-svilengrad.com за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст, изпратено на е-mail: admin@kvartiri-svilengrad.com. Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да направи проверка за идентификация на собственика на предоставените данни преди да "изтрие" данните.

- Сайтът използва Google Analytics за да събира и обработва информация за посещенията и предоставяйки информация вие се съгласявате тя да бъде използвана от Google Analytics съгласно техните условия за ползване.

Моля, свържете се с нас на е-mail admin@kvartiri-svilengrad.com при всеки възникнал въпрос.

За контакти: admin@kvartiri-svilengrad.com
Условия за ползване