20.06.2018г.

КВАРТИРИ И ОБЯВИ В СВИЛЕНГРАД И РЕГИОНА!

Общи условия за ползване

1. Kvartiri-svilengrad.com е онлайн проект, създаден да предоставя полезна информация на посетителите си. На сайта свободно може да се публикуват обяви (за квартири, работа, купувам, продавам, заменям, услуги и други) и информация за предоставяни бизнес услуги на територията на Свиленград, Мезек, Любимец, Генералово, Капитан Андреево и региона.

2. Kvartiri-svilengrad.com не носи отговорност за достоверността и пълнотата на публикуваната от посетителите информация, както и за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

3. Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да променя или премахва информация, съдържаща насилие, етническа неприязън, пропаганда, порнография, нелоялна конкуренция, компрометиращи, провокативни или обидни материали, свързани с други потребители или трети лица.

4. Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да променя условията за ползване и съдържанието на сайта по всяко време, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.

5. Всяка публикувана информация става достояние на посетителите на сайта, като в случай на нередности Kvartiri-svilengrad.com си запазва правото да се свърже с автора на информацията за уточнения, а при невъзможност за контакт информацията може да бъде премахната.

Моля, свържете се с нас на е-mail admin@kvartiri-svilengrad.com при всеки възникнал въпрос.

За контакти: admin@kvartiri-svilengrad.com
Условия за ползване